Lotus Burger
Ingrediënten voor 1 burger:
Brioche bol
2x Picanha burger
2x cheddar kaas
Zoet zure rode ui
Creamy cheese saus
Pulled beef met bbq saus
Gefrituurde uitjes
Lotus speculoos
Bereiding:
1.Stook de bbq op tot een tempratuur van 200 graden.
2.Als de BBQ eenmaal op tempratuur is begin je met het afgrillen van de brioche broodjes.
3.Grill daarna de picanha burgers om en om tot een kern van 48 graden. Doe de cheddar op de burger en laat doorgaren tot 52 graden.
4.Smeer de onderkant van het brioche broodje in met de speculoos pasta.
5.Plaats dan 1 picanha burger op de bodem, doe hierboven op de creamy cheese sauce en plaats dan de andere picanha burger.
6.Roer de gefrituurde uitjes door de speculoos pasta en doe dit bovenop de picanha burgers.
7.Plaats hier weer boven op de pulled beef.
8.Top af met de creamy cheese sauce.
9.Plaats de bovenkant van het brioche broodje en dan is hij klaar om aangevallen te worden.
Eet smakelijk!